Tandarts van hasselt. Wachtdienst Algemeen Tandarts 2019-02-06

Tandarts van hasselt Rating: 5,7/10 916 reviews

Home

tandarts van hasselt

Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen. U kunt ons bellen voor een afspraak, onze receptiemedewerkers staan u graag te woord. U vermijdt dus best dit piekmoment om te bellen. Tandarts Zundert - Tandartspraktijk van Hasselt Voor een gezond én mooi gebit! Persoonlijke aandacht Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Of het nu om een periodieke controle gaat, een , of , preventie van , of het van uw tanden; we helpen u professioneel en snel.

Next

van Hasselt, C.M.L.

tandarts van hasselt

Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Deze dienst is enkel toegankelijk voor dringende gevallen en levert dus uitsluitend een noodbehandeling. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. Voor prothesebehandelingen werken wij nauw samen met die bij ons in de straat zit. Heeft u een vraag of opmerking? Tandartsen, artsen of spoedgevallendiensten kunnen deze twee wachtdiensten oproepen voor telefonisch advies of voor verwijzing bij problemen die zij ondervinden tijdens hun behandeling. Wij zijn een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Telvorenstraat 5 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin.


Next

Contact

tandarts van hasselt

Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Niet afgemelde afspraken worden in rekening gebracht. Grootegast Onstwedde Oude Pekela Scheemda Siddeburen Spijk gem. Daarom is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen via de website. Complete mondzorg voor het hele gezin Welkom bij Dental Clinics Hasselt, gelegen in de provincie Overijssel.

Next

Tandartspraktijk Zuidzicht

tandarts van hasselt

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Contact Heeft u een vraag en snel antwoord nodig? Tandartspraktijk met visie Tandartspraktijk Zuidzicht is een multidisciplinaire groepspraktijk in het centrum van Hasselt. . Met deze account kun je inloggen om vervolgens je bedrijf te beheren. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen.


Next

Home

tandarts van hasselt

Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. En dat tegen de die zijn vastgesteld door de overheid. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Login of maak een account om uw bedrijf te claimen. Dan wordt er vervolgens door één van onze medewerkers z. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken. Laat dan hier uw gegevens achter en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Next

Tandartspraktijk Kiewit

tandarts van hasselt

Patiënten in behandeling bij een parodontoloog of orthodontist kunnen ook terecht op deze wachtdiensten als ze hun behandelende specialist niet kunnen bereiken. Bij acute problemen nog dezelfde dag. Je kan op makkelijke wijze je bedrijf claimen. Tijdig afzeggen afspraak Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen.

Next

Tandartspraktijk van Asselt

tandarts van hasselt

Wachtdienst Algemeen Tandarts De Wachtdienst Algemeen Tandarts verzorgt in gans Vlaanderen een wachtdienst. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Extra operatoren zijn voorzien maar toch kan de wachttijd wat oplopen. Tandarts Jan Timmermans, kindertandarts Dorien Sterckx, parodontoloog Hermine Debaere en assistente Monique staan klaar om iedere patiënt de best mogelijke ontvangst en behandeling aan te bieden. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Next

Tandartspraktijk Kiewit

tandarts van hasselt

Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en —methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. In geval van spoed kunt u, buiten de reguliere openingstijden, bellen naar spoednummer: 076-5974357. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. Omdat wij van mening zijn dat iedereen recht heeft op een gezond gebit, hanteren wij geen patiëntenstop. Voor al onze patiënten stellen wij een persoonlijk behandelplan op.

Next