Istinite erotske price. Istinite erotske priče: 2017 2019-01-24

Istinite erotske price Rating: 4,7/10 1685 reviews

Istinite priče

istinite erotske price

Srecno drkanje, mozda vama, sigurno meni. Osjećala se nekako čudno seksualno uzbuđena. To predavanje olovke i gumica padale su mi s klupe češće nego prije, a i pišo mi se tako ukrutio da sam molio Boga samo da me ne prozove na ploču. Čim smo stigli kod njega dočekali su me tetka i tetak oboje sretni što me vide te me odmah počeli krstiti komplimentima tipa: dugo te nismo vidjeli, narastao si,proljepšao se itd………… nakon ručka i popijene kavice krenuli smo na posao,no prije toga valjalo je otići do obližnjeg mehaničara po dodatne dijelove i nešto alata. Tada mi je udarila sperma u glavu i ja sam resio da probam da jebem moju sestru pa sta bude. Pokupili su me jednu večer kod moje kuće oko 20:30.

Next

Istinite priče

istinite erotske price

Cim pomislim na to kurac mi je stajao kao koplje. Pre 3 godine sam tako dzogirao na Adi , ne znam tacno kad je bilo bila je sredina avgusta, nije bilo nesto mnogo toplo oko 26 stepeni, mislim da je bio i radni dan, i da sam bio na odmoru. Dok sam ja lizao njegovoj ženi on je došao sa kurcem i gurnuo joj ga u usta. Zapala mi je za oci jedna mala cigancica veoma mrsava sa 2 malim sisama, i malim sexi dupencetom, odlucio sam da se malo odmorim i bucnem na nudistickoj plazi iako ranije nikad nisam bio na njoj. Nemam ni pojma koliko dugo smo pricali ali u jednom trenutku je dosla pijana Teodora koja se bacila na njega.

Next

Istinite priče

istinite erotske price

Krenula sam u talasima da svrsavam, koliko zbog lepog kurca koji mi je razbijao guzu tako i zbog prizora moje sestre koja je primala jedan debeo kurac u dupe a jedan dugacak u usta. Ma bio mi je dovoljan i samo detalj na njenoj nozi, pa da svršim u potocima… Vratio sam se jednom prilikom sa košarke i zatekao mamu i tetka Mirjanu u popodnevnom razgovoru. Obično je vikendom sve puno da bi se išlo nekud. Jedan mi je sat matematike ostao trajno urezan u sjećanje. Sta je koristila za mastrubiranje itd. Pogledala me ispod oka i rekla možeš. Prosao je pored mene i udario me mlitavim kurcem po celu.

Next

Sve priče

istinite erotske price

Kada se vratila mislila je da spavamo pa je otisla u kupatilo da se kupa. Tada je bio nas red. Obe smo brinete, ja sam mrsava sa malim sisama ali zato imam ubitacno dupe if I may say so a Milena ima i dupe i sise a od skora je uradila i usta. Drugi je imao običaj da me podigne na ormar dok se igramo, zato se valjda ne plašim visine i letenja. Bilo je fino, jelo se i pilo a kada je doslo 12 sati svi su nazdravljali sa sampanjcem pa su i nama djeci dali po jednu casu.

Next

larrytheliquid.com

istinite erotske price

To je bio jedan divan seks. Imali smo slične sklonosti i neizmjerno uživali u njima kada bismo ih realizirali. Polako sam jednom rukon povukao gacice a drugu sa jednim prstom poceo da dodirujem. Stranica je namijenjena svima koji vole čitati ljubavne priče i istinite životne priče poput onih koje objavljuju popularni tiskani časopisi: Moja tajna, Moja sudbina, Moja istina, Spletke i čarolije, Ljubavni romani i dr. Okej, valjda je to to, za ovu godinu. Isprava su naši gosti glumili šok da bi potom i sami stali sliniti jedno po drugome.

Next

Sve priče

istinite erotske price

Masa se napalila od price i pocela da premesta noge dok se Milena premestila do nje. Otkako sam je vidio uvijek sam želio da je jebem. Tetak i tetka su imale tri cerke koje su dvije bile starije od mene a jedna je bila generacija moje sestre. Ja sam Natašu ljubio, pijuci slast punih usana, a ona mi je srdacno uzvracala bljeskajuci svojim besprekorno lepim zubima, svaki put kad bi se, izmedu dva poljupca, osmehnula. Dodji i reci sta si htela mlada damo,,. Mada ima i onih slika koje ne znace ama bas nista, ali su tu da popune recimo preostalo mesto na ruci, cisto da ne bude ,,rupe,,. Kad sam stigao parkirao sam iza kuæe da se ne vidi auto sa ceste, pa ušao unutra.

Next

Erotske Priče na larrytheliquid.com

istinite erotske price

Tada me je bacila na ledja i uzela moj kurac usta pocela da ga sisa. Napisao je i da u obzir dolaze potentni, obdareni i izdržljivi muškarci. Kada sam upitao Mislava o čemu se tu radi, zašto je birc toliko poseban, rekao je. Sada smo cuteci igrali, njene male, cvrste grudi, pripile su se uz moja prsa, ruke su joj letele po mom telu i zadnjici nestašno ih je zavlacila ispod kaiša, podužuci mi majicu i golicajuci karlicu , što je dodavalo još draži mom, vec jako nadraženom, telu. Ja sam znao tada leci a moja sestra je vec spavala ili sam ja mislio i ja izvadim moj kurac koji je tada vec imao 19 cm i stavim sestri u ruku i polako krecem njenom rukom dok ne svrsim.

Next

Sve priče

istinite erotske price

Radio sam par mjeseci, te sam iz jutarnje smjene zahvaljujuæi svom zalaganju prešao u popodnevnu smjenu gdje je bilo više posla. Danas je bila dodatno napaljena jer smo je ocigledno nas dve prekinule u masturbaciji. Ona mi odgovori da se kod nas sve procuje i da ne moze tako. Poceo sam da ih mesim i da ližem bradavice, malo jednu, malo drugu. Komšinica Dana, udovica je nešto više od tri godine, rasna i očuvana žena. Kleknula sam ispred njega dok je on samo bledo gledao u moje lice medju njegovim nogama.

Next

Istinite erotske price

istinite erotske price

Naredni dan proveli smo uglavnom odmarajući se u hladovini i osvježavajući se kupanjem u malom jezercetu pored kojeg smo kampovali i prikupljali energiju za naredno veče u kojem smo planirali nastaviti sa našim seksualnim igricama. To je bilo previse za mene, stegnula sam klicu i mlaz tecnosti mi je sevnuo niz butinu, bilo je predivno. Znam da će izgledati čudno ali da li bi volio da nam se pridruži i moj muž? Odgovorila mi je osmehom i zavodljivim pogledom. Mnogo su gotivile Zoću, naročito moja sestra koja jako simpatisala, doduše tada je imala samo dvanaest godina ali su joj oči zacaklele i sada nakon skoro deset godina kada je čula da je Zoća u ponovo tu. Poceo sam polako jednu stranu pa drugu i kada sam skoro dosao do pola mama se pocela vrtiti i ja sam mislio da je sada gotovo.


Next