Antiek in belgie. Markten en brocante in de Ardennen 2019-02-19

Antiek in belgie Rating: 4,9/10 1226 reviews

Eureka Antwerp nv

antiek in belgie

Een route die je door de week kunt rijden. Voor de duurdere porseleinen stukken, schilderijen, meubels, lusters en bronzen beelden hebben we afzonderlijk een goede prijs gekregen en daarna werd er een offerte gemaakt voor de minder waardevolle meubels en leegmaken van de woning. In Luik ontpopt zich ieder jaar het grootste Kerstdorp van België, met meer dan 170 winterse chalets, een grote sleebaan en een reuzenrad in het hart van de stad. Een duurzame relatie met de klant is van het grootste belang en daarom koopt u bij Antiekhallen Wolters meubels voor reële, eerlijke prijzen inclusief levenslange garantie en inruilmogelijkheden. Van brocante tot industrieel antiek en van vintage tot unieke antieke woonaccessoires allemaal in een grote antieke vlasfabriek waar al een unieke sfeer te vinden is.

Next

Tweedehands Antiek & Art

antiek in belgie

Door de belangstelling van ons uitgebreide klantenbestand kan onze expert u een hoge prijs bieden voor uw antiek. Verandert van kleur naarmate de lichtinval. Als expert in antiek zijn wij al jarenlang actief in heel België. Benko en Bij benko is het niet alleen maar bouwmaterialen maar het is eigenlijk een grote woonwinkel van 2600 M2 bomvol zeldzame items van groot tot klein en stuk voor stuk uniek die uw woning omtoveren tot een eigen droomhuis. Met het stoere wiel kunt u de deur openen en sluiten, de stoere plaat op de antieke deur maakt de deur helemaal af.

Next

Recent Added Items

antiek in belgie

Echter controleer vooraf de openingstijden van jouw favoriete winkels eventueel even een belletje plegen , zodat je niet onaangenaam verrast wordt. Familie Landuyt-Vandewalle Wetteren, Oost-Vlaanderen De expert in antiek uit uw regio Als u antiek verkoopt, wilt u uiteraard een hoge en correcte prijs krijgen. Zelf zijn we vooral op zoek naar tijdloos boeren-antiek, oude gebruiksvoorwerpen en oude bouwmaterialen aangevuld met leuke brocante. Zeer charmant en nuttig voor klei. Meubels worden wereldwijd geïmporteerd en geëxporteerd en bestellingen binnen Europa worden gedaan door de eigen leveringsdienst.

Next

Het Packhuys Hoogstraten

antiek in belgie

Brocante Markten Belgie kunt u vinden bij de specialist in Annie Sloan Chalk Paint Brocante markten Belgie hebben wij voor u op onze site gezet om dat er een groot aantal mensen dagelijks op zoek zijn naar leuke nieuwe meubels om te verven met Sloan De verf van Annie Sloan is verreweg de beste verf om meubels te verven, daar kunt u alles over lezen op onze site. Bent u op zoek naar een bepaald meubelstuk uit een bepaalde periode, laat het ons weten. Bovendien verandert het gamma voortdurend, zodat het Packhuys steeds vernieuwend blijft en voor ieder wat wils te bieden heeft. Benko is geopend: Donderdag - Vrijdag - Zaterdag van 11. The place to be om kunst, antiek en vintage te kopen en te verkopen, dus. De eerste winkel is iets meer dan 10 minuutjes rijden en daarna steeds 5 tot 10 minuten naar de volgende winkel. Van een nostalgische wandklok tot een fifties kast.

Next

De expert in antiek uit uw regio

antiek in belgie

Tienduizenden bezoekers van alle nationaliteiten snuffelen dan tussen kledij, sieraden, antiek, speelgoed, bloemen, planten, en een grote verscheidenheid aan culinaire specialiteiten. Dit voegt zeker iets toe aan je vakantie in een van de vakantiehuizen van Ardennes Relais! Hout wordt zoveel mogelijk hergebruikt in bijvoorbeeld onze prachtige eikenhouten tafels, maar ook voor andere meubels. Een bijzondere Kerstmarkt vindt men in Bassenge, waar ambachtslieden, artiesten en handelaren zich nestelen in de Grotten van Wonck, die dankzij de ongewone omgeving en verlichting betoverend aandoen. De onderstaande markten betreft actuele informatie voor 2014, maar uiteraard is het verstandig dit van te voren na te kijken of er geen wijzigingen hebben plaats gevonden. Ik heb een aantal schilderijen en Chinese vazen verkocht. Bijzonder om eens mee te maken tijdens je vakantie in de Ardennen Antiek bij Spa vanuit je vakantiehuis Ontdek antiek rondom je. Ook komen er veel oude woonaccessoires binnen en uiteraard de echte Franse brocante.

Next

Benko antieke en oude bouwmaterialen en Brocante

antiek in belgie

We hebben al veel items voor in en rond uw tuin ingekocht in Frankrijk, deze moeten we komende 2 maanden allemaal ophalen en plaatsen op ons buitenterrein. Hij heeft in zijn mooi 17de eeuws huis een zeer ruime keuze aan meubels, schilderijen, porselein, zilver, brons en een grote keuze aan oude decoratieve objecten daterend van de 17de eeuw tot begin 20ste eeuw. Benko wordt ook wel de schatkamer genoemd, een bijzondere zaak vol verrassingen en uw ideeen komen tot leven. Iedere 1e Zondag van de maand is Benko geopend van 11. Rond 1887 trok overgrootvader Wolters met paard en wagen rond en begon een handel in het restaureren, opkopen en verkopen van meubels. Fervente schatzoekers kunnen daar hun geluk beproeven. De expert die bij ons is langsgeweest was heel vriendelijk en beleefd.

Next

Benko antieke en oude bouwmaterialen en Brocante

antiek in belgie

Onze aankoop-expert komt bij u thuis voor een. Antiekhandelaar sinds 30 jaar, heeft Crémer Robert zijn winkel in het historisch hartje van Antwerpen. Of gewoon gezellig rondneuzen op een braderie en genieten van sfeer, muziek, eten en drinken? Zo schrijft elk meubelstuk haar verhaal in een familie en de aanschaf kan gezien worden als een investering in uw familie. Kort na 1900 opende hij zijn eerste winkel in Maastricht en Wolters Meubels en Antiek was een feit. Echter controleer vooraf de openingstijden van jouw favoriete winkels eventueel even een belletje plegen , zodat je niet onverwacht voor gesloten deur staat. Met wat geluk kom je hier eindelijk dat origineel stuk tegen of dat ene item waar je al zo lang naar op zoek bent. Een gratis afspraak met onze expert Heeft u antiquiteiten waarvan u de waarde wilt kennen? Iedere week is hij met zijn hond op jacht naar unieke items door heel Europa.

Next

De expert in antiek uit uw regio

antiek in belgie

Het was echter zijn zoon die de naam Wolters een begrip maakte in de internationale antiekwereld en in 1965, nadat de winkel op de Hertogsingel te klein werd, opende hij de Antiekhallen. De oude woonwinkel fabriek met het buitenterrein 2600 m2 staan bomvol met uiteenlopende antiqiteiten, Sven is een gepassioneerde inkoper en kan bijzondere items niet weerstaan, hoe aparter hoe beter. In Luik verzamelen zich elke zondagochtend honderden handelaren op de kades van de Maas voor La Batte. Na 30 jaar weten we bij benko antieke bouwmaterialen wel wat de klanten graag willen hebben. Gaat u akkoord met ons bod? Antiekhallen Wolters bevindt zich aan de Cannerweg 111 in Maastricht sinds 1965, met 2800m 2 antiek, woonaccessoires en tapijten. Feest van het Boek in Redu in de Ardennen Tijdens je vakantie in de Ardennen vinden, naast de verschillende rommelmarkten en weekmarkten, ook allerlei marktjes plaats ter ere van speciale gelegenheden, of met een bijzonder thema. Hij is altijd met zijn vader op inkoop geweest in Frankrijk en leerde op jonge leeftijd al de kneepjes van het vak.

Next